top of page

OM NATA WATTS

Et særlig kunstneriske præg

Nata Watts er en international kunstner med mere end 30 års erfaring. Hun er uddannet ved nogle af de mest anerkendte institutioner, har udstillet verden over og fungerer som mentor for den næste generation af kunstnere.

 

Nata Watts' kunstneriske praksis er en fusion af fantasi og virkelighed, hvor hun forener figurativ kunst med abstrakte elementer. Hvert værk bærer sin egen fortælling mellem fantasiens verden og romantiske rejser.  Det er en sammensmeltning af figurer, bymotiver og natur, der indbyder til en abstrakt æstetisk oplevelse. Gennem sin kunst formår Nata Watts at vække en særlig æstetisk sans, hvor beskueren inviteres med på en kreativ og inspirerende rejse.

 

Nata Watts har gennem sine rejser opnået anerkendelse som kunstner og er blevet medlem af Académie Européene des Arts-France i Paris. Hendes værker er blevet udstillet i Rusland, Danmark, Storbritannien, Frankrig og Tyskland.

 

Se mere om hendes værker her og læs hendes Manifest her

 

Klassisk mester

I begyndelsen af 90'erne opnåede Nata Watts sin Diplomgrad i Billedkunst og Læreruddannelse i Kunst ved Kulturministeriets Institut for Grafisk Kunst i Den Russiske Føderation.

 

Yderligere har hun modtaget en diplomuddannelse i Design & Kunst og Håndværk

med mange års erfaring med forskellige materialer. Som f.eks. oliemaling, akryl, mural (udendørs), fresco, akvarel, tempera m.m.

 

I løbet af sin klassiske akademiske uddannelse gennem et 13-årigt forløb er Nata Watts blevet en klassisk mester i kunsten ved hjælp af diverse teknikker og har opnået de mest præcise færdigheder inden for klassisk kunst og formidling af denne.

 

Nata Watts har også arbejdet på Moskvas Tretyakov Galleri, A.S. Pushkin Museum og Russisk Museum i Skt. Petersborg. Her udvidede hun sin ekspertise inden for kunst og kunsthistorie, og herunder har hun også fungeret som underviser.

 

Studio Nata Watts

I dag er Nata bosat i København, hvor hun dedikerer sig til sin kunst, undervisning og driver studiet i hjertet af byen, samt et værksted på Frederiksberg.

 

I Studio Nata Watts kan man opleve en del af hendes værker og måske endda møde kunstneren selv, hvis ikke hun er på værkstedet. Stedet fungerer også som et mødested for andre kunstnere og som undervisningssted for private og fælles kurser på Hyskenstræde i Københavns centrum.

 

Her vil Nata Watts dele sin kunst og kærlighed til kunsten med omverdenen i sit intime sted. 

 

Følg med på vores Instagram om studiet og om Nata Watts på instagram.

Capture1.PNG
min artikel som pdf.png
bottom of page